AKTUELNO

Zatvorili "Zadrugoviziju".

Rijaliti par Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su nastupili poslednji na večerašnjoj "Zadrugoviziji" i predstavili su se milionskoj publici pesmom "Puca" koju u originalu izvode Luna Đogani i Eki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je nosila crvenu periku, a "skinula" je Luninu šminku iz spota. Mensur se zbunio na samom početku, ali je kasnije uspeo da se izvuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Đekson je većinu nastupa proveo gledajući u svoj telefon.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledili su i komentari stručnog žirija, a svi su čekali da čuju šta će reći Đekson, Minin bivši dečko.

Foto: TV Pink Printscreen

Profesionalno odrađeno, ovo nije bilo lako. Siguran sam da ste emitovali drugu energiju, kao da ste se napunili nekom čudnom energijom. Lepom. Želim vam da ostvarite sve svoje snove - rekao je Keba.
Mina, prelepa kao i uvek. Ti si nenormalno lepa. Baš ste našli dobru pesmu. Mensi, podsećaš me na moje odrastanje. Odlično si se snašao- prokomentarisala je Jami.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispucali ste. Šta da kažem, nisam očekivao da će da kida taj "flow". Opikovali ste - rekao je kratko Đekson, što je iznenadilo sve, jer su očekivali dramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ćete vas dvoje u paru savršene sešne da radite. Mina, ti si lepotica veka. Mensure, Mina i ti ste dva anđela moja - prokomentarisao je Dejan, koji je sarađivao sa Mensurom.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'