AKTUELNO

Biće ovo spektakl.

Veliki šef je odlučio da ovog jutra probudi zadrugare pesmama kojima će se predstaviti na predstojećoj "Zadrugoviziji". Prva na repertoaru bila je pesma "Što se mala uobrazi", koju će izvesti Jelena Pešić i Lepi Mića. Podsetimo, tema treće "Zadrugovizije" u ovoj sezoni su dueti, a na velikoj sceni predstaviće se 23 para. Takmičare ova pesma nije uspela da razbudi, a jedan od retkih koji je odmah ustao, bio je Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća pesma bila je "Jedan dan života", kojom će se predstaviti Marija Kulić i Marko Đedović, a učesnici "Zadruge 3" su i dalje bili pospani. Pesma koja je uspela da ih razbudi bio je duet Lune Đogani i Ekija, koju će izvesti Mina Vrbaški i njen dečko Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zanimljivo je da je uz ovu pesmu odmah zaigrala Žaklina (Maja Marinković), koja nema baš lepo mišljenje o Đoganijevoj još od druge sezone "Zadruge", kada su se svađale zbog Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su nastavili da gledaju spotove pesama koje će izvoditi na ovom spektakularnom takmičenju, kako bi se što bolje spremili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Prcko i Žaklina

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

#Žaklina

'