AKTUELNO

Iako je glumac prvo negodovao zbog te ideje, pristao je uz jedan uslov.

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar već nekoliko meseci uživaju u ljubavi, a svoju vezu tek nedavno su obelodanili. Oni deluju veoma zaljubljeno, a da su postali nerazdvojni, govori i činjenica da planiraju zajednički život.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako Milica nije očekivala da će Petar predložiti zajednički život, pozitivno se iznenadila što njihova veza ide u sve ozbiljnijem pravcu. Prvih nekoliko minuta se glasno smejala, da bi mu rekla da pristaje na zajednički život, da je njen stan na Novom Beogradu idealan za dvoje i da bi bilo najbolje da on bude taj koji će se useliti jer ona živi sama - rekao je izvor koji je otkrio i da se Strugaru u prvi mah nije dopala ta ideja, ali je na kraju popustio.

Foto: Instagram.com

Budući da je Petar crnogorskog porekla, ideja da se on useli kod devojke mu nije bila prihvatljiva. Posle dužeg razgovora shvatio je da će zbog silnih snimanja biti vezan za Beograd i Srbiju i da je Milica u pravu kada kaže da je pametnije da ostanu u njenom stanu. Tako su se i zvanično dogovorili da počnu zajednički život - kaže izvor i otkriva da je Milica uzbuđena zbog novog koraka u vezi.

Autor: Pink.rs

#Milica Todorović

#Petar Strugar

#glumac

#pevačica

'