AKTUELNO

Nisu mogli da veruju!

Na ovogodišnjoj prestižnoj dodeli muzičkih nagrada MAC 2020 pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a među njima i Luna Đogani, koja je nominovana za nagradu u kategoriji ''Novi izvođač''. Pored Lune, na ovom prestižnom događaju su se kao gosti pojavili i njen stric Đole Đogani i njegova supruga Vesna.

Đole i Vesna nisu bili upućeni u to da je Luna nominovana za nagradu, ali su odlučili da joj, uprkos tome što dugo nisu u bliskim odnosima, upute podršku.

- Ne znam za koga ćemo navijati večeras. Nisam uopšte ni pogledala ko je na spisku nominovanih - rekla je Vesna za Pink.rs, a onda je bračni par otkrio da nisu čak bili upoznati ni sa tim da je Luna nominovana za prestižnu nagradu u kategoriji ''Novi izvođač'', a ovu informaciju su im saopštili novinari.

Foto: Pink.rs/D. Božović

- Ja ću da navijam za Đalu i Bubu. I za Lunu ću da navijam. Nismo znali da je i ona nominovana. Senida, Đala i Buba, to su moji favoriti. I Luna naravno. Ako moram za jednog da se odlučim, onda je Luna broj jedan - poručio je Lunin stric, a onda se osvrnuo na učešće brata Gagija u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 3''.

Foto: Pink.rs/D. Božović

- Dobar je Gagi, takav je i privatno, miran, povučen, nema ekscesa, ko ga voli, voli ga... - rekao je Đole Đogani.

U nastavku pogledate ceo intervju sa Đoletom i Vesnom Đogani:

Podsetimo, Luna se pre oko godinu dana javno odrekla strica Đoleta, a nedavno je otkrila da sa njim i njegovom porodicom nije u kontaktu.

Autor: Pink.rs

'