AKTUELNO

Gagi skočio da brani Erminu tokom ove rasprave.

Kada su zadrugari glasali za najvećeg lažova u kući Stefan Karić je prvi naveo Edisa Fetića, a zatim se sa Karićem složio i Milan Petković. Lepi Mića glas je udelio Ermini Pašović, a ovu ukućanku odabrao je i Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je odabrao takođe Erminu, a Nataša Radan glas je dala Marku Janjuševiću. Kada je to čuo, Zola je odlučio da odbrani svog prijatelja Janjuša, pa je glas udelio Nataši Radan. Zatim je Mlađan glasao za Eda, a Bane se obratio Gagiju Đoganiju i rekao da je on sada njegov bivši prijatelj. Odmah je ustao i Gagi koji je imao poruku za Erminu.

Sposoban je da ima i švalerku i ženu, sposoban je da laže, tako da je za mene Edo - rekao je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva puta me je ukanalio, moj bivši prijatelj Gagi - glasao je zatim Bane Čolak.
Ermina nemoj da se ljutiš, ti si sada druga osoba. Morala si zbog Baneta da lažeš. Sada si pokazala da nisi lažov, da si dobar prijatelj. Ona sada ne laže, ona je sada prava Ermina - branio je Gagi Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora rekla je kako smatra da je najveći lažov u kući Edo, ali je ipak svoj glas dala Ermini Pašović. Iva se složila sa Matorom i glasala za Erminu. Ana Korać glasala je za Eda i rekla da veruje Dragani Mitar. Za Eda je glasala i Mima Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je Zolja! - rekla je Marija, a onda se oglasila i Miljana Kulić koja se složila sa svojom majkom: Koga boli uvo za ove ljude? Lažov notorni, koji je spremna za sve je Zolja!

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić i Maja Marinković glasali su za Janjuša, a onda je Edo odabrao Zolu. Za ovog zadrugara glasala je i Mina Vrbaški. Zorica Marković je rekla da sumnja da Edo laže, a glas je dala Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju su zadrugari odabrali da je Zola najveći lažov, a drugo mesto zauzeo je Edo. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'