AKTUELNO

Morao je da bira između dva prijatelja.

Večeras se u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 3" održavaju "Nominacije", a zadrugari biraju koga će od dva potrčka poslati u izolaciju, Ivanu Šopić ili Marka Janjuševića Janjuša.

Mrzim situacije kad su mi drage osobe na ovom mestu. Sa Šopićkom se od početka družim, postoje stvari koje joj zameram, najviše me nervira njen glas, ne mogu da podnesem kad urla. Ona ne može da izdrži da ne uvredi nekog dok se svađaju. Ja sam se jednom umešao između nje i Filipa, pokušao sam da ih smirim, ona me o'ladila... Kada je Janjuš u pitanju, mi smo dosta bliski, imamo zajedničke prijatelje spolja. Ne podržavam ga za neke stvari, ali znam da hoće da ispoštuje neke ljude ovde, želi da se igra, ne mislim da se igrao sa Šopićkom, znam da mu je jako draga, ali znam da je tako ispalo. Poslaću Šopićku, Janjuše ti si krenuo da se sušiš - naveo je Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je postao toliko dobar glumac da ja to ne mogu da opišem, pogotovo otkad se druži sa Zolom. Mima je bila na korak od nervnog sloma, posvađala se sa Mionom, a Janjuš se tuširao i bio je toliko ironičan, da je to neverovatno. Bio je toliko uverljiv kao Zola kad je gledao u šolju, kad mi je rekao da će mi neki muškarac napisati pismo sa pesmom, i posle mesec dana on poručio tu pesmu... Što se tiče Ivane, imam super mišljenje o njoj. Gotivni su mi oboje, ali ću poslati Janjuša, a sačuvaću Ivanu - odlučila je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš zna moje mišljenje o njemu. Ivanu volim od prve sekunde, znamo se spolja, upoznali smo se pre 13 godina, imamo zajedničke prijatelje. Ona mi znači mnogo - rekao je Mirko Gavrić i zadržao Ivanu, kao i Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana i Janjuš su ljudi sa kojima se ja družim, poštujem ih i volim, svađam se sa njima, razgovaramo... Ja tačno znam koga ću poslati i nemam problem s tim. Ovih dana se vodi polemika oko njih, oni su udarna tema svih sastanaka, sve je u znaku njihovom. To je priča u kojoj samo oni znaju istinu. Mislim da su oboje krivi za tu gungulu koja se digla. Smatram da im to nije dobro, i da konačno treba da prekinu kontakt ili ako ostanu u kontaktu da to bude bez emocija. Ivana kaže ono što misli, ona nema problem sa poniženjima, raspravama, svađama, ona mi je mnogo draga, ali nekad pređe granicu, to je ona. Ona je moj prijatelj ovde. Janjuš mi je takođe mnogo drag, on to zna, iako se ne družimo specijalno ovde. On zna da mu ja mislim dobro. Nekad se i naljuti na mene jer ja nemam problem da mu kažem sve što mislim o njemu. Ovaj put ostavljam Janjuša, jer njega poznajem duže - naveo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su dva moja najbolja prijatelja ovde sigurno. Rekao sam mišljenje o njihovom odnosu. Janjuš zna moje mišljenje o njemu, izvini što mislim ovo u vezi ovoga sa Ivanom, nadam se da se nisi uvredio. Ivana, zamerio sam ti to što si to iznela o Janjušu iz besa, hira i sujete. Danas si se šalila ironično na radiju, nisi bila iskrena. Mislim da treba da sednete zajedno i da raspravite to prijateljski. Ako možete da ostanete prijatelji, a ako ne možete raziđite se. Ja se u vaš odnos ne mešam. Janjuša duže poznajem, Ivanu šaljem, odmori se - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'