AKTUELNO

Ovo je razlog!

Bora Santana i Milica Kemez nedavno su priznali da su zajedno u ljubavnoj vezi tokom koje uživaju u svakom momentu. Gledaoci su večeras u emisiji "Pitanja gledalaca" imali pitanje upravo za Santanu koje se ticalo njegovog odnosa sa Milicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto šmekerski nisi odbio da budeš omiljena osoba. Čim je digla Fiću, trebao si da kažeš: "Izvini, ja ne želim da budem omiljen u ovoj trojci". Zašto je nisi spustio na zemlju, već jednom? - glasilo je pitanje za Boru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam razmišljao o tome, ona je meni rekla da hoće da se igra. Rekla mi je: "Zamisli da izaberem Filipa za omiljenog", ja sam rekao: "Izaberi". Ona je htela da se igra, ja sam znao za to. Dosta njih misli da se ona igra sa mnom. Ne znam šta da kažem za to. Nisam joj zamerio, a opet i jesam. Ja znam da se ona ne igra sa mnom. Da je izabrala njega, okej. Ja isto tako mogu da se igram. Pričali smo nešto malo o tome. Ona je mene pripremila na to - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pitala Boru, on je zauzeo stav da ga boli uvo. Ja sam rekla: "E, sada kada te boli uvo, sada ću namerno da te podignem". Bora je svakako omiljen. Ja sam namerno želela da napravim situaciju i da izazovem reakciju, što sam uspela. Nikakve namere, niti skrivene ciljeve da ponizim Boru, nisam imala. Filipa sam podigla da bih izgovorila ono što sam zaista mislila - izjavila je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'