AKTUELNO

Danas je Aleksićeva najsrećnija žena na svetu.

Pevačica Seka Aleksić je danas na svet donela drugog sina, a ona i njen suprug Veljko Piljikić su odlučili da se dečak zove Jovan, jer je njihova krsna slava Sveti Jovan Krstitelj.

Foto: Pink.rs

Kako je Pink.rs prvi pisao, pevačica se porodila prirodnim putem, dečak je dugačak 53 centimetara i težak 3 kilograma i 780 grama, a mama i beba se osećaju dobro.

Aleksićeva je sliku svog novorođenog sina odmah objavila na društvenoj mreži Instagram, a usledile su čestitke od njenih mnogobrojnih kolega sa estrade.

"Srećno! Neka je srećan ceo svoj život", napisala je Verica Rakočević, "Ljubav, ljubav i samo ljubav" poručila je Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik, dok je Saša Vidić Seki i malom Jovanu poslao tri plava srca.

Svoje oduševljenje podelila je i Indira Aradinović Indi, koja je napisala: "O Bože, divnog li bebana... Čestitam", a na izbor imena za naslednika nije ostala imuna ni Aleksandra Radović koja je poručila nešto što će Seka i Veljko sigurno dugo pamtiti: "Oooo, divno, dobra odluka! Neka vam je Jovan srećan, živ i zdrav, i neka vas učini ponosnim".

View this post on Instagram

💙🙏🏼🍼

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

"Neka vam je živ i zdrav, duša mila", poručila je Milica Todorović, a srećno rođenje sina Seki i Veljku su poželeli i Ana Sević, Suzana Mančić i Mirjana Bobić Mojsilović.

Podsetimo, Aleksićevoj je čestitala i njena dugogodišnja prijateljica Slađa Alegro, iako se dugo spekulisalo da nisu u dobrim odnosima, jer Slađa nije došla na žurku povodom skorog rođenja Jovana.

Autor: R.L.

#Seka Aleksić

'