AKTUELNO

Banetu se ovo nikako nije dopalo.

Stanari Bele kuće su ove noći saznali da Natalija Ibraimov nije imala lepo mišljenje o vezi Ivane Krunić i Baneta Čolaka.

Mi nismo imali lepo mišljenje o Ivani. Natalija je bila kod tebe kuće, poznaje tvoje, zna kakva si ti. Zna da si drčna i bezobrazna, da se nikad ne bi ovako ponašala. Da ti inače ne trpiš bilo šta u vezi od svog partnera. Znala si iz kola da izađeš kada se pretvoriš sa partnerom. Bila je uvek svojeglava. Ja nemam lepo mišljenje o Ivani, mogu da je poštujem kao Banetovu devojku - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako su zajedno, oni se nijednom nisu setili da popiju kafu sa našom četvorkom. Natalija je zbog toga mnogo ljuta - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove reči se nimalo nisu dopale Banetu, koji se odmah brecnuo i istakao da mu Natalija nije ni bila prijatelj.

Ako će oni da promene mišljenje zbog toga što ja nisam sa njima popio kafu, dobro. Trebalo je da kaže šta mi zamera. Ako mi taj neko zamera što ja nisam popio kafu sa njim i da zato neko treba da se vrati u kolosek, onda mi taj nije prijatelj. Natalija je ta koja se zalagala za mene i Ivanu, pričala mi je kako Ermina nije za mene - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Gagi Đogani

#Jovana Tomić Matora

'