AKTUELNO

Prvog radnog dana prekršila je osnovno pravilo, zbog kojeg je morala da snosi posledice!

Pevačica narodne muzike Nada Obrić godinama unazad ima pomoć u kući u kojoj, da bi neka žena radila, mora da ispoštuje neka od osnovnih pravila. Ukoliko dođe do kršenja, odmah slede ozbiljne sankcije! Jedne zanimljive situacije prisetila se pevačica u razgovoru za Pink.rs i otkrila zbog čega je odlučila da joj smanji platu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla:"Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla - za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš - prisetila se Nada, a potom nastavila:

- Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj:"Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l' smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga" - ispričala je pevačica koja je ipak zaradu svojoj pomoćnici umanjila za 10 odsto - preostalih deset joj je oprostila zbog toga što ju je, kako Nada kaže, dobro imitirala i tada nasmejala do suza.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: D. Tanasijević

#Kućna pomoćnica

#Nada Obrić

#Otkaz

'