AKTUELNO

Orozović je bio jedan od razloga zbog kojih su se Nina i Jovanović svađali.

Stanari Bele kuće su ove noći iznosili argumente zbog kojih smatraju da neko od ovonedeljnih potrčaka Miljane Kulić i Nikole Orozovića treba da se bori za opstanak u rijaliti programu "Zadruga 3".

Orozović je dečko na mestu, ali je nesnađen. Previše obraća pažnju na kamere i plaši se da ne bude pogrešno shvaćen. To je jedan dobar, mlad momak. Što se tiče Miljane, to je osoba zbog koje sam ja prošle mnogo patio. Miljana je neko ko je meni mnogo drag. Ja ne mogu da kažem da je ona zla. Ako se pažnja usmeri na nekog drugog, a ne na nju, ona to ne može da podnese. Ja nju ne mrzim. Miljana ide u izolaciju, Nikolu ću sačuvati - rekao je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišljenje Mlađana Jovanovića je veoma iznerviralo Miljanu koja ga je sve vreme ometala tokom izlaganja.

Sa Miljanom uopšte nisam saglasan kada spominje mrtve i nečiju decu. Ne sviđa mi se to. I da si najbolji prijatelj sa njom, i onda kada ona oseti konkurenciju i onda priča sve najgore o njima. Tukla si ovog momka milion puta, to ne podržavam. Miksi, nebitna si - rekao je Mlađan.
Koju decu, koje mrtve? Gde su argumenti? Zbog čega lažeš. Meni je ovo žalosno - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Orozovića, blam me je što sam sa ovako inteligentnom osobom u duelu. Napolju sigurno ne bi imao herca da mi se suprotstavi, nego jednostavno ovde pred kamerama mora da se pokaže. U mnogim situacijama je pokazao da mi nije drug. Ja se više sa njim neću družiti. Meni nije normalno da ona (Nina) i njena majka spominju da je to (muvanje) presimpatično i da ona treba da se druži sa njim (Orozovićem). Nije mi normalno da osoba sa kojom si se muvala, ti i tvoja majka kažete da je okej da se vi družite. Nominujem Orozovića - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Miljana Kulić

#Mlađan Jovanović

#Nikola Orozović

'