AKTUELNO

Mini ovo nije prijalo.

U narednom snimku Maja Marinković sa zadrugarima je komentarisala ponašanje Mensura Ajdarpašića. Tom prilikom Maja je istakla kako joj se nije svidelo šta je Mensur rekao za Mionu Jovanović, a negativno mišljenje o njemu imala je i Natalija Trik FX.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon snimka za crnim stolom izbila je žestoka svađa, a devojke koje su se svađale sa Mensurom spominjale su i Vladimira Tomovića. Zadrugarke su istakle kako smatraju da je Tomović najbolnija tačka Mensuru.

Znaš koliko mene ovo interesuje i dotiče? Dobro znaju ljudi kakav sam - rekao je Mensur nakon snimka, dok se Mina uhvatila za glavu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde kada su se pogurali onaj dan, Mensur me je pogazio. Možda to nije namerno uradio, ali je svakako Mensure ružno da govoriš devojci nekoj da je k*rva. Meni je to katastrofa ponašanje za nekog muškarca. Tog dana sam izgorela. Mislim da si u mnogim situacijama agresivan i to je katastrofa - rekla je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nazvao Mionu k*rvom, ti si ljubomoran na sve devojke koje su imale bilo šta sa Vladimirom. Sada lečiš sve frustracije. Kada je Mensur ušao ovde, ja sam imala savršeno mišljenje. Toliko si duhovit bio, onda se zaljubljuješ u Minu da bi Vladimiru terao inat, Mionu nazivaš k*rvom jer su se Mina i Miona borile neko vreme za njega. Ti si isto izgleda ženomrzac kao Vladimir. Mina gleda u kameru i daje signale Tomoviću! Vladimir je tvoj idol - pričala je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa zato što je zaljubljen u Vladimira - dobacio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, ti na svaki pomen Vladimirovog imena, planeš kao šibica - rekla je Maja.
Ti si jedan muški odron. Za tebe je Vladimir Tomović džentlmen i lepota! Tebi je duša ružna - govorila je Mima, Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi bitno šta će pojedine devojke reći, jer znamo kakve su pojedine devojke - bio je Mensurov komentar.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'