AKTUELNO

Nema lepo mišljenje o nekadašnjoj cimerki.

Sara Reljić, sestra Filipa Reljića, i Marko Paunović, kum Marka Janjuševića Janjuša, gosti su voditeljke Dušice Jakovljević, kao podrška svojim najmilijima. Nakon priloga žestoke svađe koje su imale Jovana Tomić Matora i Iva Grgurić, gosti su prokomentarisali ove dve zadrugarke.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, priča je jako glupa, svađa je glupa. Deluju mi kao Ana i Marija iz IV/7 pred kraj godine i zaključivanja ocena. Ne razumem Matorinu potrebu da kopa po prošlosti - rekao je Janjušev kum.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno se slažem da je bespotrebna rasprava. Zato se nisam slagala sa Matorom, ona ume da bude prijatelj, ali i da istripuje i tog rijaliti igrača. Kao kad je napala Ivu za hranu. Zato se nisam slagala sa njom, nisam joj dozvoljavala da mi priđe, nisam reagovala na nju, nema poente. Ona bi se posvađala oko bilo čega. To postoje dosadno. Iva mi je ovih dana super, logično, druži se sa III-2. Super mi je, juče sam videla video kako je grlila Filipa. Ne mogu da ne volim nekoga ko ne voli nekog mog. Kao ja kad ga grlim. Ja je volim zbog toga - istakla je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Iva Grgurić

#Jovana Tomić Matora

#Sara Reljić

#Zadruga 3

'