AKTUELNO

Imala samo reči hvale za svoju prijateljicu.

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigrale još jedne nominacije, a zadrugari večeras biraju između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, koje je za ovonedeljne potrčke postavio Bane Čolak. Nakon kratke pauze za reklame, svoje mišljenje je iznela Nina Babić.

Volela bih da ljudi koji glasaju za mene, više ne glasaju. Umorna sam, ne osećam se kao ona ista Nina. Što se tiče nominacija, krenuću od Ane. Slatka je, simpatična, svako jutro se šminkamo tu, uživamo. Janjuš je dobar i simpatičan, uvek me nasmeje, ali ne znam šta se u poslednje vreme dešava sa njim. Ana, tu se peckaju. Volela bih da se vrati onaj stari Janjuš. Među jedinima i prvima je bio tu kada sam se posvađala sa Tarom. Anči, izvini, njega i duže znam, šaljem Anu - istakla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja smo bili u kontaktu posle "Zadruge 2", bili smo u super odnosu, sve dok nisam stala na Majinu stranu. Ali prešli smo preko toga, ja njega gotivim. Drag mi je. Sa Anom sam bila u super odnosima prošle godine, nismo ni jednom uputile jedna drugoj teške reči. Čak i to što sam bila drugarica Aleksandre Subotić. Baš zato što mi nikad nije uputila nijednu ružnu reč, nikada me nije nominovala, ja ću Anu sačuvati, duže je znam, mislim da je super čovek - rekla je Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Janjuša, od prvog dana je tu, nađe mi se uvek kad treba, tu je da me uvek nasmeje. Mislim da ćemo se družiti kada izađemo. Anu volim najviše na svetu, najbolji mi je prijatelj dugi niz godina. Ne mogu da je poredim sa bilo kim, bila je tu kad nisam imala gde, kad nisam imala šta da jedem, kada mi je bio neko potreban da podelim tugu. Nominujem Janjuša - ispričala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja smo od prvog dana okej, nikakav konflikt nismo imali. Sada je možda pao iz nekih svojih razloga, želim mu da se podigne. Zola je najbolje izrekao i ocenio Janjuša, ne bih ponavljao. Mi se najbolje razumemo utorkom, kada popijemo i kada se zagrlimo. Uglavnom, ništa se nije izmenilo od prvog dana. To je to. Što se tiče Ane, ovih deset dana koliko se družimo, pijemo prvu jutarnju kafu. Mislio sam o njoj da je arogantna, ali sam promenio mišljenje. Super je devojka za sad, nadam se da se neće promeniti. Šaljem Anu - ispričao je Gagi Đogani, a onda je ustala Natalija Ibraimov:
Ana me je jako prijatno iznenadila, preslatko stvorenje. Jako je dobra osoba, jako mi prija. Smiruje me, ima pozitivnu energiju. Lepa mala orhidejica. Što se tiče Janjuša, to je neko po kom ja pamtim nešto jako lepo u mom životu, moj nastup u Prijepolju pre 17 godina. Bio je na mom nastupu, zaista sam presrećna. To je jedan od mojih najlepšiš nastupa - ispriča je pevačica, pa dala svoj glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ana Korać

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'