AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom emisije ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu oko gesta Mine Vrbaški koja je otvoreno priznala da je namerno diskvalifikovala Vladimira Tomovića.

Tara Simov, koja je danas vratila iz bolnice, imala je potrebu da se obrati Mini, budući da je ona bila jedna od ključnih svedoka u tom trenutku i jedna od retkih znala za pravi razlog zbog kog se Mensur Ajdarpašić i Tomović nisu podnosili.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je samo to priznala, ja sam ustala i rekla tada Jeleni da greši, da taj momenat i period kada ne treba da se obraća Mensuru, da to nije ništa ne normalno, da je to kompromis, da su to normalne stvari, to nije branjenje. To je normalan odnos. 'Ajde sada sve to, zašto je Mina pogrešila, Karić, Mlađa i ja, nas nekoliko zna zašto su Tomović i Mensur došli u sukob, znajući to, ti uploviš u vezu sa nekim ko je tog dečka... Poznavajući Minu, ona nikada nije bila zaljubljena u Vladimira, to nije bila opsednutost, ali joj je to prijalo tada, sve u svemu, to je bila više neka emocija, ali je ona tip osobe koja može da se upali i ugasi, isto je mogla da se ugasi kad je Vladimiru to trebalo. Vladimir je neko ko je prema većini ispao prijatelj, Mina je osoba koja ne zna da igra timski, ne zna da bude prijatelj, ona je prijatelj samo sebi, tako da od nje ništa novo. Njoj može da se svidi i Pera, i Mika, i Laza... - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'