AKTUELNO

Ravnodušna.

Miljana Kulić sledeća je zadrugarka koja je pričala sa voditeljem Milanom Miloševićem tokom ove noći u Šiša baru. Oni su se ovom prilikom podsetili svih dešavanja iz rijaliti programa "Zadruga" poslednjih dana, a u kojima je Miljana bila glavni akter. Ona je danas plakala tokom emisije "Radio Amnezija" zbog pesme Šaka Polumente "Kako sam volio tebe".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja plačem već tri godine kada čujem tu pesmu od Šaka Polumente i sve te balade me pogađaju, ne znam ni sama zbog čega. I kada sam u najvećoj ljubavi, ja ne mogu da ostanem imuna na te pesme. Odlično sam, samo jednostavno tako. Do sada sam pričala, više ne... Niko mi ne smeta u Zadruzi, ravnodušna sam prema svima - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je bila veoma hladna na samom početku ovog razgovora, a zatim je počela da priča kako su "neki" misleći na svog izabranika Lazara Čolića Zolu sa kojim je u lošim odnosima, želeli da ona nestane. Ona je pričala i o svom konzumiranju alkohola.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo da pričamo o svemu. Ništa se dešava. Ja sam sasvim normalna, ovo sam ja privatno. Neki su želeli da nestane Miljana, pa su mi učinili uslugu i očigledno neki žele da Miljana bude ovakva. Od njih nisam jača. Mama mi ništa ne kaže. Izbegavam da pričam sa mamom, mnogo mi je zamerila zbog alkohola. Ja popijem jedno ili dva piva i ne znam da se ponašam. Pre sam pila tri. Više me alkohol ne zanima, ne pijem od juče. Ne znam da se ponašam kada popijem. Imam i pravo ja da se izgubim. To nisam ja, ne pratim svoj mozak - izbegavala je Miljana da da konkretne odgovore, čime je čak iznenadila i voditelja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'