AKTUELNO

Pevačica će se maksimalno posvetiti svojoj karijeri.

Mlada pevačica Katarina Grujić zasigurno je jedna od miljenica mlađe populacije koja uživa u njenim pesmama. Katarina u Novu godinu ulazi radno i prema njenim rečima, karijeri najviše želi i da se posveti.

Ovu 2019. ću pamtiti kao veoma uspešnu, što po poslovnim, što po privatnim planovima. Naročito sam ponosna što zatvaram ovu 2019. hitom „Tuđa“ i otpočela sam planove za moj drugi album studijski. Sledeće godine želim sebi da mi drugi album bude dobro prodat isto kao i moj prvenac „Jača doza mene“. Planovi su da se samo radi i radi, gradi karijera - istakla je na početku Katarina Grujić.

Foto: Privatna Arhiva

Novogodišnju noć Katarina će provesti uz svoje kolege na bini i uz vernu publiku, a za naš portal je otkrila koga će prvo poljubiti u ludoj noći.

Koga ću poljubiti u ponoć? Pa verovatno svoje muzičare, jer sam na bini, odbrojavam sa publikom sitno. Druga osoba će biti moja rođena sestra - rekla je Katarina.

Kako Katarina još uvek nije našla momka sa kojim bi započela život, te smo je upitali da li bi volela da joj se u ovoj godini desi ljubav za sva vremena.

Za narednu godinu ne planiram ništa. Ako mi se desi, desi se. Ništa ne treba planirati, još sam mlada, tako da ćemo videti - rekla je Katarina Grujić u intervjuu za Pink.rs.

Iako su za Katarinu novogodišnji praznici radni, ona ih obožava i uživa u njima, a o tome svedoči i jelka visoka dva metra koju je okitila zajedno sa svojom sestrom. Zlatni i srebrni ukrasi na jelci, a uz to i sijalice su doprinele da pevačicin dom izgleda još lepše.

Foto: Privatna Arhiva

Autor: D.B.

#Katarina Grujić

'