AKTUELNO

Lepo Pinkovo TV lice ističe da je skok iz aviona jedna od stvari po kojoj će najviše pamiti godinu na izmaku.

Gledaoci TV Pink već godinama su navikli da ih voditeljka Marija Egelja informiše o najnovijim vremenskim prilikama, ali i ulepšava vikende kroz emisiju "Žikina šarenica". U novogodišnjem intervjuu za Pink.rs, Marija Egelja prognozira mnogo pozitivne energije u najluđoj noći, ali i u 2020. godini.

Zima je počela, a nadam se da uskoro stiže i pravo zimsko vreme, pre svega zbog najmlađih koji me već pitaju kada će moći na sankanje. Doček Nove godine biće uglavom bez padavina, ali uz niske temperature. A tokom 2020. godine prognoziram česte pljuskove dobrog raspoloženja, ogrejaće nas i sunce pozitivne energije, vetar će povremeno duvati da odnese sve manje lepe stvari. Kakvo god da je vreme želim svima sunce u duši i srcu i ‘obučite’ osmeh kakva god da je temperatura - govori Marija Egelja.

Foto: Privatna Arhiva

U nastavku razgovora lepa voditeljka otkriva nam i po kojim stvarima će pamtiti 2019. godinu. Marija ističe da je tokom proteklih meseci, vreme koristila kako bi obišla mnogobrojne destinacije. Egelja ističe i da je skok iz aviona jedna od stvari po kojoj će najviše pamiti godinu na izmaku.

Trudim se da od svake godine, zapamtim samo njene lepe momente, pa će tako biti i ovog puta. Dosta putovanja obeležilo mi je i ovu godinu, privatnih, ali i poslovnih gde je pored uživanja bilo i lepog rada. Naša "Žikina Šarenica" je i ove godine svojim letinjim karavanom obišla mnogo gradova Srbije, a posebno ću upamtiti emisije koje smo snimali na Kosovu, gde sam prvi put bila ovog leta. Poseta Kosovu i manastricu Gračanica imaju posebno mesto u 2019. godini! A upamtiću i svoju prognozu koju sam snimala na 2.000 metara skokom iz aviona sa padobranom - izjavila je Egelja.

Marija Egelja kaže da joj je rad na televiziji Pink obeležio ovu deceniju i ističe da joj je velika privilegija što je deo najgledanije televizije u regionu.

Foto: Privatna Arhiva

Ovu deceniju je meni obeležio rad na televiziji Pink, prvih deset godina rada na najgledanijoj televiziji u regionu, privilegija i sreća je raditi posao koji voliš! A ovu godinu mislim da su obeležili naši sjajni sportisti i njihovi uspesi! - priča Marija.

Voditeljka Pinka govori i da ne voli unapred da planira stvari u svom životu, ali da jedino za sada namerava da sa osmehom na licu uđe u 2020. godinu. Marija kaže i da se trudi da uglavnom zamisli želje koje mogu da joj se ostvare. Egelja priča i da veći značaj, kada su praznici u pitanju, daje Božiću.

Nova godina mi sve više predstavlja nešto ne toliko posebno, iako je doček uvek veseo, lepše se provedem dan-dva nakon tog 31. decembra. Svakako će biti veselo i u društvu dragih ljudi. Božić je poseban praznik kojem se više radujem nego Novoj godini, njega ću provesti sa porodicom u svom domu uz ukusna jela i dosta smeha - zaključuje Marija Egelja.

Autor: S. Kuvekalović

#Marija Egelja

'