AKTUELNO

Razvezala jezik.

Na narednom snimku zadrugarima je prikazan snimak na kom su razgovarale Mina Vrbaški i Jelena Pešić o Vladimiru Tomoviću.

Mina je ovom prilikom otkrila da voli Tomovića jer joj je on oprostio nešto što mu je uradila pre ulaska u "Zadrugu". Jelena je skrenula Mini pažnju da Tomović manipuliše i sa njom, a Vladimir je sve vreme komentarisao dok je gledao snimak.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ni sa kim o meni da pričaš, rekao sam ti to hiljadu puta - govorio je Tomović dok je trajao klip, a onda su svi prokomentarisali ono što je prikazano.
Je l' mogu da znam kad je ovo bilo? Nema veze, mislio sam da je duži vremenski period u pitanju. Sve mi je jasno, nemam nedoumice, ja sam prema svakome onakav kakav zasluži. Ova devojka je pokazala simpatije kad sam ja u pitanju, odbijena je sa moje strane, to je Jelena Pešić i od tada pokušava da se uplete u sve priče. Nju je rijaliti pojeo. Ne može to da preboli. Žao mi je što sam ispao fer prema Stefanu i nisam bio sa njegovom devojkom, kombinacijom. Trebalo je da budem sa njom, onda ne bi pričala ovako. Ja poštujem Matoru, jer sa Minom ne razgovara o meni, ona to ne koristi i znam da mi je prijatelj. Tako isto poštujem i Lepog Miću - rekao je Tomović.
Zato ne poštuješ ljude koji ne daju Mini da ti manipulišeš njom - dobacila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja imamo odnos kao nijedan par ovde, ljubav koju mi osećamo jedno prema drugom to nema niko. Mi smo imali za tri i po meseca mnogo manje svađa nego svi parovi ovde. Ima razlog zbog čega ja njoj sve tolerišem - rekao je Vladimir.
Kako ste sad par, pričao si da niste u vezi. Ideš sa ovom, vraćaš se njoj, koja ljubav - dobacila je Marija Kulić.
Ušao je moj fan iz Bara. Kad prvu zavedeš imaš pravo da pričaš. Ovde opet vidim Jelenu Pešić koja ubeđuje Minu da ja nju ne volim. Jelena Pešić krči sebi put prema meni, ne zna da se nosi sa odbijanjem - naveo je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćeš majka kad ti bude došla šta će da ti kaže. Imaš 19 godina, a on kad mi kaže u 40 godina da čeka majku... Mani se ti majke, ti si svoj čovek - rekla je Kulićka.
Jelena je pre desetak minuta rekla šta preferira, čoveka oženjenog sa troje dece. Mina me voli, mnogo me voli i to je meni jako važno. To je sitnica koju sam ja njoj oprostio. Ona je zahvalna na tome, ja sam njoj zahvalna na svoj ljubavi koju mi pruža - naveo je Tomović.
Ja Vladimira gledam kao ženu zarobljenu u telu muškarca. Ovo nije prvi put, Mina je više puta bila uplakana, ona dođe kod mene, ja sam joj rekla da neću da je savetujem jer se uvek vrati na ono staro. On želi da manipuliše njom i zato mu smeta kad ona priča sa nekim. Ja znam da bi on voleo da sam ja zaljubljena u njega, on je želeo i sa mnom da upravlja, poremetila sam mu planove. Žao mi je, Vladimire, moračeš Mine da se držiš. Nisam bila odbijena, složili smo se da nismo jedno za drugo. Postojale su simpatije, dok nisam shvatila da je on žena u telu muškarca. Ponaša se kao da je najviše voleo onu pesmicu: "Fifi pazi glavu, fifi digni rep". On ne menja ništa zbog nje, već nema s kim zato se njoj nije vratio - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa bolje nisam očekivao od isfrustrirane, odbijene žene. Ako ljudi misli da Mina treba da se vrati na stare staze, onda to govori o njima. Ona zna ko je ovde njoj prijatelj. Ti ne možeš nikome da budeš prijatelj. Ako Minina majka kaže da ja nisam od nje napravio bolju osobu, onda ću ja da se povučem - istakao je Vladimir.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'