AKTUELNO

Ninoslav Jovanović je pre oko mesec dana došao u frizerski salon u Malči i tražio da otkupi kosu.

Nastavlja se potera u selima oko Knjaževca za Ninoslavom Jovanovićem zbog otmice Monike Karimanović (12) iz Malče, a u međuvremenu su isplivali novi detalji koji dodatno oslikavaju bolestan um Malčanskog berberina.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kako saznaju mediji, on je pre oko mesec dana došao u frizerski salon u Malči i tražio da otkupi kosu.

Frizerka je bila potpuno šokirana ovim zahtevom i odbila ga, a kaže da se predstavio kao trgovac koji se bavi tim poslom.

Podsetimo, Jovanović je osuđivani silovatelj koji bi, pre ovog gnusnog akta, ošišao svoju žrtvu.

On je na društvenim mrežama, na stranicama za otkup kose komentarisao ošišane devojčice rečima "Lepše je sa kraćom kosom" i "Lepo ošišana, je l' imala dugu kosu". Videvši sliku jednog ošišanog dugačkog pramena ženske kose, on nije mogao da sakrije emocije pa je napisao: "Lepo, bogami, koliko je dugačka." Pored jednog video-snimka devojke sa dugom kosom Jovanović je "navijao" da bude ošišana pa je napisao: "Pozdrav, kratko je ošišajte" i "Lepa kosa i trebalo je ošišati", a kraj drugog "Ćao, svaka čast, lepu kosu ste joj isekli" i "Ja bih nju kratko šišao". Kraj drugog snimka, gde je dugačka kosa skraćena do ramena, očigledno nije bio zadovoljan pa je ostavio komentar: "Ćao, trebalo je kratko ošišati."

Foto: Facebook.com

Kao što su mediji ranije pisali, roditelji iz sela odakle je Jovanović, u strahu, ošišale su kose svojim ćerkama jer su se nakon njegovog izlaska na slobodu plašile. Treba napomenuti da je Jovanović činio zlodela devojčicama dok je bio na uslovnoj kazni zatvora nakon nešto više od devet godina provedenih iza rešetaka.

#Monika Karimanović

#Ninoslav Jovanovic

'