AKTUELNO

Marjanovići su stigli u Palatu pravde, a među njima je i Zoranova snajka, Milica Marjanovića, koja će biti saslušana zbog ubistva pevačice.

Suđenje Zoranu Marjanoviću, koji je optužen da je ubio suprugu Jelenu Marjanović, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu, a sa okrivljenim je stigla i snaja Milica, supruga Zoranovog rođenog brata Miloša.

Zoranova snaja, koja bi danas trebalo da bude saslušana, ranije je na saslušanju u tužilaštvu rekla da njen dever nikada ne bi ubio svoju suprugu.

Foto: Informer.rs/Marko Đokić

Ona je iskaz u tužilaštvu dala krajem januara 2018. Tada je govorila o odnosu Jelene i Zorana, njihovom braku, o dešavanjima na dan kada je pevačica nestala, kao i dan kasnije, kada je otkriveno njeno telo u kanalu na nasipu u Crvenki.

Ona je ispričala da su Jelena i Zoran imali dobar brak i da je između njih vladala velika ljubav. Navela je da su se, kao i svi bračni parovi, povremeno svađali, ali da je to bilo potpuno bezazleno. Rekla je da je ubeđena da Zoran nikada ne bi naudio Jeleni, a kamoli je ubio, jer ju je jako voleo.

Foto: Pink.rs

Govoreći o 2. aprilu 2016, kada je Jelena nestala, Milica je u tužilaštvu, navodno, potvrdila da su tog dana Zoran, Jelena i Jana otišli na nasip kako bi Jelena trčala. - Rekla je da je u toku popodneva Zoran pozvao oca i rekao da je Jelena nestala. Vladimir i Miloš su odmah otišli na nasip i ubrzo je veliki broj ljudi krenuo da traži Jelenu. 

Zbog toga je veoma bitno šta će reći u današnjem iskazu i očekuje se da će pomoći pri rasvetljavaju ovog ubistva koje već tri i po godine ne prestaje da intrigira javnost Srbije. 

#Jelena Marjanović

#Milica Marjanović

#Zoran Marjanović

'