AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Štampu danas prelistavaju Dragan Vujičić, novinar Večernjih novosti i Boris Vuković, odgovorni urednik "Srpskog telegrafa"

- Rok za održavanje konstitutivne sednice skupštine Kosova navršava se sutra. Lideri Pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti i Demokratskog saveza Kosova Isa Mutafa razgovarali su kako bi usaglasili stavove o zajedničkom formiranju Vlade. Kakva je politička situacija u Prištini? Koliko je nakon ovih izbora očigledno neslaganje prištinskih političara ? Gost "Teme jutra" je Milovan Drecun, predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju.

Video: Pink.rs/I. Petrović

- Porodica Marjanović naći će se danas pred Višim sudom na suđenju za ubistvo njihove snaje Jelene. O suđenju veka, kako ga često u medijima nazivaju, govoriće Lazar Glišović, kriminolog i Nenad Šipka, forenzičar

- Ministar odbrane Aleksandar Vulin predstavio je dva najvažnija strateška dokumenta u oblasti odbrane - Strategiju odbrane Republike Srbije i Strategiju nacionalne bezbednosti. Šta obuhvata 7 nacionalnih ciljeva naše zemlje?

- O formiranju čuvene 63. padobranske brigada i 72. brigade za specijalne operacije, govoriće pukovnik u penziji Miodrag Kapor koji je predsednik Udruženja „Prijatelji 72. Specijalne“ i bivši pripadnik 63. padobranske brigade, pukovnik u penziji Nenad Kuzmanović

Foto: Pink.rs/I. Petrović

- "Pod reflektorima" je ovog jutra glumac Branko Janković

- "Hit jutra" rezervisan je za Sanja D Rio bend koji imaju novi singl

#Novo jutro

#Televizija Pink

'