AKTUELNO

Uvek otvorena za razgovor.

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa "Novo jutro" Dea Đurđević bila je gošća novinara Nemanje Vujičića u uključenju u današnje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je na samom startu pričala o svojoj ekskluzivi koju Srbija jedva čeka da vidi.

Moja velika ekskluziva, da, imala sam prilike, televizija Pink, da razgovara sa Aleksanderom Čeferinom, predsednikom UEFE, tako da sad to montiramo. Čovek je pričao na čistom srpskom. Gledaćemo sledeće nedelje, ne znam tačno kad - istakla je Dea, a onda otkrila šta se dešavalo u njenom životu dok je bila odsutna sa posla:
Imala sam još jednu operaciju, još jednu u nizu, nadam se da je poslednja, ova je bila neplanirana, ali su sve lekari sa VMA videli na vreme, tako da je sve dobro prošlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju Dea je pričala o tome kako je izgledao njen nedavni susret sa Sinišom Mihajlovićem, koji se bori sa opakom bolešću, ali je došao u Srbiju kako bi dobio priznanje za najboljeg trenera koje dodeljuje FSS.

Siniša je vrlo hrabar, došao je ispoštuje Srbiju na 20 minuta, odmah se vratio privatnim avionom, nije smeo niko da mu prilazi, ali videla sam da je srećan. Verujem da će Miha da se izbori sa ovim - istakla je Dea.

Foto: Tanjug/FSS

Autor: N.V.

#Dea Đurđević

#Premijera-Vikend specijal

#Siniša Mihajlović

'