AKTUELNO

Nedavno je imala zanimljivu izjavu.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, rekao je Jeleni Pešić da ga zanima njen odnos sa Vladimirom Tomovićem. Darko je poručio i kako je pratio "Igru istine" tokom koje su njih dvoje imali raspravu. Jelena je u jednoj od situacija rekla Tomoviću: "Ja ću ozbiljno sa tobom da se posvađam, nemoj da ja progovorim. Gledaj ti sebe. Svako o svakom zna", pa je Darka zanimalo šta ona zna o Vladimiru Tomoviću?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno nemam šta da kažem, a da već nisam rekla sinoć tokom "Igre istine". To je možda zbog odnosa sa Draganom. Da njemu sada previše radi ego, da nije iskren u toj priči, da mene napada, a Draganu opravdava. Možda sam to tada rekla. Ja stvarno ne znam ništa o Vladi. Jedino znam o ovome ovde što se dešava. To je ta situacija sa Draganom. Imam utisak da je prema meni rigorozan, a da je za neke ljude... Možda... Da im gleda kroz prste - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, od sinoć se ne osećam baš najbolje po pitanju našeg odnosa. Ja njega gledam stvarno kao prijatelja. Iznenadilo me je kada me je sinoć pitao: "Da li si zaljubljena u mene?", ja to njega ne bih nikada mogla da pitam. U šoku sam da me nešto tako pitaš, a znaš da sam ti prijatelj. To me je sinoć iznenadilo i distanciralo - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja napolju imam sve čisto kao sunce. Kod mene je sve otvoreno. Pisalo se o meni sve i svašta, nemam problem sa tim. Toga se ne sećam da je rekla. Meni je samo žao njene reakcije kada sam je pitao da li je zaljubljena, ona mene nije ništa razumela. Ja nju ne gledam kao druge devojke. Ona nije ukaljana. Znam njenu celu priču, znam kakva je osoba i kakvo srce ima. Mislim da se ona izgubila. Što se tiče rijalitija, ona je meni ovde hiljadu puta rekla: "Ti se foliraš u emocijama sa Draganom. Ti mene ne možeš da prevariš. To sa tvoje strane nije iskreno", a ja sam joj rekao: "To je tvoje mišljenje". Onda je došla tema, Filip Đukić. Izjavio joj je ljubav, svaka mu čast na hrabrosti... Svi znamo gde bi je dovela veza sa njim. Nisam od kamena - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'