AKTUELNO

Mima se nakon ove situacije posvađala sa Mirkom Gavrićem, pa završila na ivici suza.

Novinarka u studiju rijaliti programa "Zadruga" tokom ove noći imala pitanje i za Marka Đedovića. Od ovog zadrugara želela je da čuje zbog čega je imao veliku svađu sa Mimom Živković pre nekoliko dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan pre nego što se desila ta situacija, Mima je tražila od Dragane novac za cigarete. U budžetu smo Edo, Dragana i ja. Desila se situacija da je ona htela da kupi cigarete od Dalile. Dragana mi je prišla, tražila novac za Mimu. Ja sam rekao: "Okej, 200 dinara možemo da joj damo za cigarete". Mima je kupila cigarete i imala za taj dan - započeo je svoje izlaganje Marko, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Sutradan mi je Mima tražila novac za cigarete i ja sam rekao: "Imam novac, ali ne dam". Prosto to je moje pravo. Nakon toga je ona krenula sa uvredama. Bile su i psovke. Ona je mene pet puta gurnula. To je bila refleksna reakcija, to nije bilo s namerom - pričao je Đedović, koji se zatim izvinio Mimi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno vidite da sam ja brutalno iskrena, zato trpim velike napade od strane ljudi ovde. Mislim da Marko Đedović bruka i sramota. I on ima sestru i majku. Mene ne boli taj šamar, nego što su to moji morali da gledaju tako nešto. Zbog toga i plačem, ali se zbog toga vratim još jača. Počeo je da mi se unosi u facu, da mi urla... Ne prihvatam izvinjenje. Dečko nema ni savesti, ni obraza. Smeje mi se... Mislim da njegovo izvinjenje nije bilo iskreno - govorila je Mima o Marku, pa komentarisala Mirka Gavrića na ivici suza:

Foto: TV Pink Printscreen

Bruka i sramota jednog čoveka je da ide lažima protiv mene. To je dezinformacija što je rekao. Meni je čista savest! To nije istina! Muški odron. Šta bi rekao tek o bivšoj ženi, kad ovako govori o meni? - pričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je uvrede iznela ona, a ja sam danas izneo činjenično stanje koje sam i ja sam primetio, a to mi je sinoć rekla i njena drugarica. Svi znamo da pričamo istinu. To je meni njena najbolja drugarica sinoć rekla na krevetu. Ja nikada u životu nisam spominjao njenu porodicu, niti gazde diskoteka u kojima je pevala. Do juče ju je njena najbolja drugarica molila da to ne radi. To da je bila prostitutka, ima vremena. Ona tvrdi da sam ja ovakav i onakav... Spominje moju bivšu ženu... - rekao je Mirko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'