AKTUELNO

Vladimir bi se šokirao kad bi čuo njihovo mišljenje.

Priča koja ovih dana potresa "Zadrugu 3", ali i sve gledaoce ovog rijalitija, svakako je ljubavni trougao koji čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je veoma neodlučna kada su u pitanju ova dva zadrugara, te nikako da izabere sa kojim će biti u emotivnoj vezi, dok njih dvojica potpuno gube razum zbog nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimirov brat Vladan nije ostao imun na ovu zategnutu situaciju koja se događa preg očima milionskog auditorijuma, pa je za naš portal otkrio šta misli o svemu.

Iskreno meni se ne sviđa. Vladimir je tu najmanji krivac, a što se Dragane tiče, ona mi se tek ne sviđa. Njeno ponašanje uopšte ne priliči majci maloletnog deteta... Pritom, ona igra igru, ali saznaće se to sve vrlo brzo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomovićeva majka Ljiljana, koja je do sada bila veoma odlučna i izričita koju devojku Vladimir može da dovede u kuću, a koju ne, sada nije želela ništa da komentariše.

Majka ne komentariše ništa. Ja samo kažem da se meni ne sviđa, a šta će biti to samo Vladimir odlučuje - zaključio je zadrugarov brat Vladan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Vladimir Tomović

#vladan tomović

'