AKTUELNO

Povređena!

Zadrugari su nastavili da uživaju u redovnim aktivnostima, nakon izbacivanja kada je imanje u Šimanovcima napustila Milica Dugalić. Tokom noći, Ermina Pašović tražila je od Sanija da joj pogleda u šolju, iz koje je pila kafu.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari o kojima negativno razmišljaš, treba da izbaciš. Mnogo si se promenila. Nećeš lako preboleti neke stvari. Plakaćeš mnogo... Jedan dan dobro, jedan dan loše... Nećeš uskoro preboleti - govorio je Sani.
Još uvek? Nisam plakala dovoljno? Što znači da će on uploviti ovamo u vezu, a ja ću se kidati? Samo mi je bitno da što pre prebolim ovu situaciju - pričala je Ermina Saniju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su Sani i Ermina pričali, Miljana Kulić je tražila po kući Ivanu Krunić. Pašovićeva je odmah reagovala i rekla Miljani gde se nalaze Bane i Krunićeva, a zatim je počela da ih negativno komentariše.

U radionici su Bane i Ivana. Toliko o tome - distanca. Rekli su da će biti na distanci - komentarisala je Ermina, a zatim je nakon nekoliko sekundi ugledala Ivanu Krunić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, tako ste se razdvojili? Ona je meni sada rekla da će se skroz distancirati od njega i onda ode ona u radionicu, prvo otišla do paba kod njega, pet sekundi nakon toga i on za njom. A ja glupa, ne pravite me budalom! Jesam povređena, sve me to boli, ali mi se frajer gadi. Mnogo me boli - govorila je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'