AKTUELNO

Glas za Srpsku naprednu stranku ujedno je i glas za Srbiju, poručio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić posetio je danas članice i simpatizerke Srpske napredne stranke u Grockoj. Ovom prilikom poručio je da vlast nije vlast za sebe, već je vlast koja zajedno sa svojim građanima radi za bolju i sigurnu budućnost Srbije. 

Istakao je da je to politika predsednika Aleksandra Vučića, te da je glas za SNS ujedno i glas za Srbiju.

- Svuda na svetu, u svakoj zemlji postoji vlast i opozicija, ali nigde na svetu nemate opoziciju koja radi protiv svoje zemlje. Zato su se svi koji su protiv ovog kursa koji mi imamo, i svi koji su protiv napretka u Srbiji, ujedinili protiv nas. 

Možete da vidite šta se dešava poslednjih meseci, možete da vidite kakve pritiske trpi, ne samo naša vlast, već i predsednik Vučić u borbi da Srbija ostane nezavisna, da se Srbija izbori za svoja prava na Kosovu i Metohiji i da Srbija nastavi svojim putem. 

Mi nismo vlast za sebe, mi smo vlst građana i tu smo da rešavamo ljudima probleme, da naša deca imaju manje problema nego što ih mi imamo, jer vlast postoji da bi rešavala probleme ljudima. 

Zato je Srpska napredna stranka velika stranka i najveća stranka u modernoj političkoj istoriji Srbije, a glas za SNS znači glas za Srbiju – poručio je Vesić okupljenima na skupu u Grockoj. 

#Goran Vesić

#Grocka

'