AKTUELNO

Snimci su u najmanju ruku skandalozni! Em što je ponizio zastavu Srbije, em što je sada više nego očigledno da do svog cilja pokušava da dođe isključivo nasiljem.

Više učesnika protesta "1 od 5 miliona" probilo se večeras do ulaznih vrata Skupštine Srbije na Trgu Nikole Pašića, i tom prilikom je došlo do guranja, dok je njihov kolovođa Boško Obradović, lider "Dveri" pokušao da jarbolom zastave probije staklo na vratima, u čemu ga je sprečilo skupštinsko obezbeđenje.

Njegovi pioni podržali su Obradovićev napad na Skupštinu, uzvikujući "Razvaljuj, mamu im je*em"! Organizatori su pred kraj protesta rekli da je ovo što se videlo večeras samo upozorenje, što znači da možemo očekivati još sličnih napada na državne institucije, ili možda nešto još gore.

Pogledajte skandalozne snimke sramnog ponašanja Obradovića i njegovih pristalica:

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

"Lopovi, lopovi!", "Ustanak, ustanak", "Vučiću, pe**u", "Gotov je", vikali su ispred ulaza u parlament.

Nasilje lidera ovog dela opozicije očigledno se i dalje nastavlja. Pretnje, uvrede, izmišljanje lažnih afera, pa i fizički napadi na žene nisu zadovoljili njihove rušilačke ambicije, pa su večeras učinili nešto što bi u svakoj demokratskoj državi bilo strogo kažnjeno!

Lider pokreta Dveri i jedan od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju još jednom je demonstrirao da je siledžija bez konkurencije na političkoj sceni. Uz to, ponizio je ono što bi trebalo da bude svetinja svakom poštenom građaninu - zastavu Srbije.

Inače, demonstranti su upad u Skupštinu najavili još ispred zgrade Javnog servisa, navodeći da će da "pokucaju na vrata da vide ima li koga unutra". Među učesnicima večerašnjeg protesta bio je i Marko Bastać, poznat po tome što je tukao, mučio i zlostavljao svog kuma koji je nedavno razotkrio njegove brojne malverzacije na Starom Gradu.

#Boško Obradović

#Skupština Srbije

'