AKTUELNO

Opet zaratile!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Ivanu Šopić: "Zameraš Ivi što je provodila vreme sa Filipom, a ti radiš još gore stvari sa Karićem. Sve ono radiš, što Iva nikada nije radila sa Filipom. Kako je to devojko isto, objasni nam?".

Foto: TV Pink Printscreen

Uglavnom je neko tu sa nama. Ulazim njemu u toalet kad se kupa, naravno da ne virim. Svi koji ovde živimo, znamo da svako svakom ulazimo u WC. To pitanje mi zvuči slično kao Ivine reči. Ja se sa Stefanom ponašam isto kao od prvog do poslednjeg dana. Ja sam Ivi zamerila što je počela da se druži sa Filipom kao grom iz vedra neba. Drugi ljudi su primetili da postoje simpatije između njih. Ja baš vodim računa sa Stefanom - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam svoje mišljenje. Filip i ja se družimo. Tako će i ostati. To što ona misli da se mi odjednom družimo, to je njena stvar. Ja znam da Stefan neće prekinuti prijateljstvo sa njom, ja to i ne tražim. Stefanu sam rekla da meni neke stvari smetaju, tipa njegove doskočice. Imam i ja zamerke koje sam njemu rekla. Kad su se povezivali, baš sam nešto primetila. Stefane, zavrtao si joj nosić. Ne znam da li je zaljubljena, verovatno da ima simpatija. Ja sa Filipom nisam provodila vreme, neću se svađati sa njom (Ivanom) - pričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'