AKTUELNO

Kulićeva okrivila Čolića za raskid njihove veze.

Bivši rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su naredni sagovornici voditelja Ognjena Amidžića.

Miljana je otkrila voditelju da je nakon svega što se izdešavalo između nje i Zola, srećna jer je otišla na kiretažu, zbog čega je on ostao u šoku.

Svi su mi rekli da uključim mozak, a ja idem samo srcem. Svima mogu da kažem da sam srećna jer sam otišla na kiretžu, sada bih bila u trećem mesecu trudnoće. Kada se setim šta mi je sve izgovorio, nije mi nimalo žao zbog ovoga - ispričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku jer je rekla da je srećna što je otišla na kiretažu. Mi nismo ni u kakvim odnosima. Ja mogu slobodno da se ponašam. Malopre me je izljubila, pa sam sada u šoku. Nikada me niko više nije ponizio od nje, zato je sve ovo ovako - rekao je Zola.
Neka on bude žrtva, neka ide sve meni na dušu. Meni Ja muškarac, on je veća žena nego ja. Mi ne bismo opstali ni napolju. On nije odrastao, on mene ponižava. Znam da mu je bila namera da me diskvalifikuje. Kada sam šetala Željka, on je rekao: "Krava i tele." Ja sam se ponašala kao ćuskija, sve sam pitala da li misle da on mene voli. Nisam osetila ljubav sa njegove strane, to je bila ljubav prema novcu. Ne bih podnela da čuvam dva deteta bez oca. Miljana je bila budala koja je prelazila preko svega. Od poništenja ugovora nema ništa, sav novac ide na moj žiro račun - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je potom upitao Miljanu da prokomentariše ljubavne parove, a ona je imala oštar komentar.

Što se tiče Stefana i Ive, to je isforsirano sa Mićine strane. Stefan nije bio zaljubljen. Iva je na neki način zaljubljena u njega. Ermina, Bane i Gagi, to je katastrofa. Luna, Sloba i Kija su male bebe za ove stvari. Ona je pričala kako ga je žalila i da je zato pričala o braku i deci - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'