AKTUELNO

Neće odustati od borbe za svoje dete.

Privremenom merom i presudom hrvatskog suda, pevačica Severina Kojić je sredinom nedelje izgubila starateljstvo nad svojim detetom i ono je dodeljeno njenom bivšem suprugu.

Pevačica je zbog ovakvog ishoda presude veoma nesrećna i ogorčena, ali ne planira da odustane od borbe za starateljstvo.

Foto: Beta, TV Pink Printscreeen

Za nju je srušen ceo svet. Verovatno će morati da porazgovara i sa psihoterapeutom kako bi našla način da se navikne na novonastalu situaciju. Ona se trenutno nalazi u Beogradu, u kući svekra Kebe, zajedno sa suprugom Igorom, koji se od nje ne odvaja. Prijatelji i kolege maksimalno joj pružaju podršku putem poruka i javnih objava na društvenim mrežama i veoma im je zahvalna na tome. Međutim, sve to ne može da nadoknadi vreme koje neće provoditi sa sinom. I dalje je u neverici - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

Foto: Beta, Promo

Bez obzira na presudu, u kojoj, između ostalog, piše da nije puštala dete u školu 46 dana, da je škola protiv nje podnela prijavu za zanemarivanje deteta, kao i da je vređala sudstvo, socijalne radnike i bivšeg partnera, ona smatra da je dobra majka i daće sve od sebe da ponovo živi sa sinom. Svakodnevno je na vezi sa svojim advokatima, pa će na njihov nagovor uložiti žalbu na presudu, a ako i tu bude odbijena, ići će do najviših sudskih instanci, pa i do Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu ako bude neophodno, jer je uverena da je u interesu deteta da i dalje najviše vremena provodi s njom.

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

'