AKTUELNO

Vozilo firme za prevoz novca „Henderson“ opljačkano je danas nedaleko od Leposavića.

Policija je pokrenula operativni plan "Čelični prsten" i intenzivno traga za razbojnicima koji su danas u mestu Dren, nedaleko od Leposavića, napali transport novca firme "Henderson".

Prema rečima Branislava Radovića, portparola Kosovske policije za region sever, obaveštene su sve patrole, a na mesto oružanog prepada upućena je Interventna jedinica iz severnog dela Kosovske Mitrovice, sa dva vozila.

Foto: Tanjug/Kosovo onlajn, Kancelarija za KiM

- Prema informacijama koje imamo, osumnjičeni beže belim kombijem, potera je u toku i usmerena je ka podnožju Kopaonika, odnosno mestima Belo brdo i Baziće - potvrdio je Radović.

On je rekao da su u napadu na kombi učestvovala dva putnička automobila, "reno megan" jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano.

Prilikom napada je došlo do pucnjave izmedu pljačkaša i obezbeđenja firme "Henderson", a u potpunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička automobila, koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Tri radnika "Hendersona" povređena su u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru u Severnoj MItrovici pušteni su na kućno lečenje, prenosi Kosovo onlajn.

#Leposavić

#pljačka

'