AKTUELNO

Jelena Anasonović je iznela u medijima kako su lideri SzS preuzeli protest "1 od 5 miliona" od studenata koji su ga pokrenuli, a narodni poslanik Vladimir Đukanović ističe da je tu jedna stvar dobra, a to je da su oni sada pokazali pravo lice.

- Oni su pokazali kakvi bi bili da su vlast - smatra Đukanović.

-Pogledajte kako su tu devojku napali. Inače, kada je pokrenut taj protest, ona je proglašavana za lidera, a sada kada je progovorila o njihovom bezobrazluku i kako su želeli da preuzmu proteste, kako su upali u rektorat, onda je ona „Vučićeva udabašica“,,„moderni oznaš“...i onda vidite da ti ljudi ne trpe nikakvu krtitiku, a surovo,se razračunavaju sa onima koji ih je napustio i mislim da će ona doživljavati najgori medijski teror – kaže Đukanović i dodaje da njoj sledi jedan „topao zec“ u medijima kontrolisan od strane Dragana Đilasa.

Govoreći o doktoratu Siniše Malog, rekao je da ga potpuno razume i da se vidi po izjavama Anasonovićke za beogradske medije da je to jedna prava politička odluka.

Foto: TV Pink Printscreen

-To je kao da su se skupili politički komesari i usvojili svačiju žalbu, a Sinišinu nisu ni pogledali – smatra Đukanović za Pink.

Predsednik Vučić je rekao da bi bilo najbolje da na uvid dođu svi ostali doktorati sa čime se Đukanović slaže i smatra da je sad otvorena Pandorina kutija.

- Sad kad krene jurnjava za tim ko je šta plagirao i radio, ja vam trudim u ovoj zemlji će 70 odsto doktorata pasti kao kruške, ukoliko se to zaista krene po,kriterijumu kako su to Siniši Malom radili – zaključuje Đukanović.

#Vladimir Đukanović

'