AKTUELNO

Kako će Jelena odreagovati kada bude saznala za ovo?

Sledeća sagovornica voditelja Ognjena Amidžića bila je zadrugarka Marijana Zonjić. Ona je Ognjenu otkrila da je odlučila da raskine sa Radetom Lazićem, zbog toga što flertuje sa drugim zadrugarkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam baš najbolje, raskinula sam sa Radetom, ali on to ne zna. On voli da flertuje sa drugim curama dok je u vezi, rekla sam mu šta mi smeta, on i dalje to radi. Videla sam svojim očima da flertuje sa Pešićkom. Stavila sam im do znanja da ne rade to, ona flertuje sa svima. Rekli su da će da smanje komunikaciju, on joj danas sprema palačinke. Izgleda da ga boli uvo - rekla je Marijana, pa ispričala da je zamerila i Maji Marinković na njenom ponašanju prema Radetu, a onda otkrila da bi se možda zaigrala u rijalitiju da bi vratila Laziću.
Gagiju prija moje društvo, a inače je smoren. Ja sam bila sa Adamom u vezi, početak moje karijere se vezuje za Gagija, kul mi je za zezanje. Nije Gagi, ima ih tu sa strane, znam ko smeta Radetu. Ali neću to da radim, osećam nešto. Ali ja prva neću prići, on je muško - istakla je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pešićka bi na više stolica, na neki način joj se sviđaju i Filip Đukić i Tomović i Rade - dodala je pevačica.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Marijana Zonjić

'