AKTUELNO

Detaljno analizirala svoj odnos sa bivšom drugaricom, pa je žestoko potkačila.

Lazar Čolić Zola je na večerašnjoj "Igri istine" postavio pitanje Radetu Laziću, a nakon toga je on imao spremno pitanje za Ivanu Šopić, koje se ticalo njene svađe sa Jelenom Pešić.

Videli smo šta se sve izdešavalo prethodne noći, da li smatraš da ti je Jelena bila iskreni prijatelj od starta i da ti je sakrila neke stvari preko Vladimira Tomovića? - glasilo je pitanje upućeno Šopićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da je Jelena imala izlaganje pre mene, pa sam videla kako stvari stoje. Mi smo krenule da se raspravljamo, ona mi je zamerila što sam ustala i rekla da je zaljubljena u Vladu. Ja to mislim. Ja od svojih prijatelja zahtevam da mi daju slobodu govora. Sto puta sam prećutala stvari, da bih održala čistoću u odnosu. Sto puta sam se mazala g*vnima da bih drugog sačuvala, to više neću da radim, ispala sam beskičmenjak, zarad čuvanja prijateljstva i veze. Mislim da je bila prijatelj, ali sam se juče šokirala što sam saznala neke stvari, za koje nisam znala. Razumem da ju je uvredilo u klipu što sam rekla, ali ja to mislim - krenula je Ivana, pa nastavila:
Ona je došla i rekla: "Ne mogu da verujem da si napravila ono Filipu za dostojanstvo". Kakve veze ima Filip sa našim prijateljstvom? Ispada da je on moja žrtva. Nikad joj nisam zamerila što se družila sa Filipom, već dok je slušala kako Milica priča da voli da gleda u Filipove ruke. Najviše joj zameram što sam juče saznala neke stvari. Ona je pričala da me je prihvatila, apsolutno me nije prihvatila. Mislim da nije želela da ulazi sa mnom u konflikt, ne zato što se plašila, već joj nije išlo u korist. Smatram da ima neka prijateljstva iz koristi, ja nemam. Ima tu dosta da se priča - istakla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam osetila da u našoj komunikaciji u poslednje dve nedelje ima varnica, ali to nismo htele da priznamo. Ja i te kako volim da se družim, nisam zlonamerna, volim da saslušam, radoznala sam. Osećala sam negativnu energiju sa njene strane ujutru. Ja se najviše šalim na svoj račun. Stvarno me zanima gde vidiš korist, u kojim prijateljstvima? - nadovezala se Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U većini - odgovorila je Ivana, a onda su se zadrugarke ponovo posvađale
Njene konstatacije mi vređaju mozak. Znaš da mogu na jednu tvoju rečenicu da imam 50, ali ću da te poštedim. Ti si možda u životu morala da trpiš i ćutiš, ja ne moram. Ne treba ti niko da te brani od mene, nećemo da nastavimo da se družimo. Ovo što si do sad pričala: "Jadan Filip, ja sam ga uvek hvalila" je nešto najružnije do sad - zaključila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam navikla da ćutim i trpim, znam šta su pravi problemi, zato neću da se bavim tim stvarima, želim da mi život bude što lepši, zato ne volim da se svađam sa ljudima, ti voliš - odogovorila je Jelena.
Ti se plašiš da kažeš svoje mišljenje, žao mi je što nikada nećeš imati hrabrost koju ja imam. Što se tiče prijateljstva iz koristi, Vladimir joj je juče rekao da neće da bude sa njom, ona ima i te kako šta da kaže, ona nikada to neće uraditi. Korist može da bude raznolika. Mislim da bi svašta imala loše da kaže o Vladimiru. Isto tako sa Stefanom, kada je on rekao da laže i da izmišlja. Znam da ih gotivi, ali i te kako ima korist, treba joj zaštita. Saška Karan... Matora... Sa Ivom... Mina isto tako... Sa Mirkom... - iznela je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'