AKTUELNO

Kako će odreagovati Biljana?

Nakon što je odgovorila na pitanje o Ivani Šopić koje joj je postavio Dejan Dragojević, Jelena Pešić je na večerašnjoj "Igri istine" postavila pitanje Dalili Dragojević.

Možda je neumesno, ali mene zanima, iskreno, pre skoro mesec danas se povela priča da je možda Dekijeva majka iznela neke stvari o vama. Mene zanima, kada bi ona prešla preko svega, da li bi bila spremna da to prihvatiš, da li bi bila srećna zbog toga? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana nema šta meni da oprosti, ja nisam ništa loše uradila, možda ona misli da jesam. Ne mogu sebe da krivim ni za šta. Dejan je taj koji njoj zamera neke stvari. Što se tiče mog mišljenja, imala sam to pitanje vezano za nju, to je meni osetljiva tema. Želela sam da to ostane privatno. Mi smo pominjani u drugoj sezoni, mislili smo da će to prestati kada David bude izašao. David je bio kod nas, pomirili smo se. Ponovo dolazi do toga, ja ne znam šta je u njenoj glavi. Da li bih mogla da oprostim? Ja sam svašta opraštala i ljudima ovde, ne mogu da kažem da ne bih oprostila, ali smatram da ne bi bilo iskreno sa moje strane. Mnogo je tu palo ružnih reči, sve je bilo indirektno, preko drugih ljudi, između nas su neraščićeni računi. Njihov (Biljanin i Dejanov) susret bi me zaboleo, sigurno ne bih bila imuna. Prišla bih da se pozdravim. Najviše mi je žao Dejana - ispričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam taj koji ne dozvoljava da se pređe preko nekih stvari. Ovo je sve moglo biti rešeno na početku, nisam mogao da dozvolim da se oseća netrpeljivost za stolom, presekao sam kada smo se venčali. Moj prioritet je da osnujem svoju porodicu - nadovezao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Biljana Dragojević

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

'