AKTUELNO

Otvaraju se sve karte!

Kao i svake srede učesnici "Zadruge 3" spremno dočekaju voditelja Milana Miloševića koji je tu da im prenese sva pitanja koja postavlja verna publika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Danas si rekao da bi bio sa Erminom da nije sa Banetom. Istina, dok ona nije bila tu, ti si jedini skakao za nju i napadao Baneta dok je varao sa Ivanom Krunić. Da li je Ermina pogrešila i umesto da je otkačila Baneta, da li je ipak trebala da bude sa tobom - glasilo je pitanje za Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je ušla sama ovde, sve bi bilo drugačije i bolje bismo se družili, u prijateljskom smislu - odgovorio je Gagi.
Ja sam završila sa tom temom - odgovorila je kratko Ermina.
Ja nisam prepreka njihovom prijateljstvu, jedina prepreka je to što se dovodi u pitanje što se ona zaklela u svoje dete. Ja njoj nikada nisam branio sa kime će da se druži, samo sam rekao da nije u redu da se druži sa nekime ko dovodi u pitanje ono što ona kaže - objasnio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god sam ja izjavila, on je drugačije ispričao ovde - dodala je Ermina.
Da nije bilo Baneta, to prijateljstvo bi bilo idealno. U početku smo doveli naš odnos do pomirenja, ali za stolom smo se opet posvađali. Ja njih krivim zbog toga. Mi smo osuđeni ovde jedni na druge, mislim da je u njima problem - dodao je Gagi Đogani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'