AKTUELNO

Njihov odnos nikako da dobije mirniju notu.

U toku je porodični sastanak, a Marija Kulić je imama srčano izlaganje u toku kog je komentarisala svoj boravak u apartmanu i brigu o unuku Željku zbog kojeg često nije prisutna na sastancima.

Ja i kada spavam tamo u sobi, ja ne spavam. Odlučila sam da budem ovde sa njim. Ja ovde čuvam dete, ona je ovde rijaliti igrač. Što se tiče čupanja obrva, ja to ne radim da bi sebe ulepšala, ja tako sređujem živce. Dadilja jedna nije dovoljna detetu, uvek gledam da l' odradi posao kako treba. Jeste da izađem nekada sa sastanka, ne gledam da l' ima još nekog. Miljana, što se mene tiče, ostani ovde sve vreme, a ti dobro znaš šta se od tebe očekuje. Tvoje dete traži baku i majku. Dete je veće, nije više isto kao prošle godine - vikala je Marija Kulić, a Miljana nije mogla da joj ćuti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde ja u apartman, a ti u spavaću sobu. Ja sam majka, ti si baka, hajde, dođi ovde, ja hoću da brinem o svom detetu, odmori se malo. Marija Kulić misli da je Željko njen sin. Preti mi da će mi ga oduzeti - vikala je Miljana.
Hoćeš da budeš sa detetom? Ako to toliko hoćeš, hajde da idemo kući? Ti ovde spavaš! Legneš ovde i spavaš. Ja tamo ne mogu, ja ću da spavam kad se završi rijaliti i kraj - rekla je Kulićka za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'