AKTUELNO

Zadrugar priznao da se nije lepo poneo prema cimerki.

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Mioni Jovanović. Naime, urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao zadrugarku kako se oseća nakon što ju je Filip Đukić ostavio nakon što su proveli nekoliko sati zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš zbog toga što si po prvi put rekla da je Filip Đukić tvoj dečko, a ubrzo potom ti je Filip okrenuo leđa i okrenuo se Ivani Šopić. Kako se ti osećaš povodom toga? - glasilo je pitanje za Mionu.
Bilo mi je lepo to veče. Rekao mi je da je zaljubljen u Ivanu Šopić. Bezveze mi je ta situacija jer je ceo dan bežao od mene. Imali smo okej prijateljski odnos. On je ekstra kao drugar, ali ceo taj dan on nije progovarao sa mnom. Meni se to ne sviđa, mene privlače harizmatični momci. Njegovo ponašanje je po mom mišljenju dno dna - pričala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se od početka zadruge držala do sebe, uvek si bila rezervisana i sada si prvi put rekla da ste vi u vezi. Kako se osećaš budući da se to sve brzo promenilo. Da li se kaješ zbog toga - nastavljao je Darko sa ispitivanjem.
Iskreno, kajem se. U tom trenutku mi je bilo lepo. Moja vizija o Filipu je očigledno bila pogrešna - rekla je Miona.
Istakao si da je Miljana po tvom mišljenju budala. Zašto si to rekao? - upitao je Darko Marka Đedovića.
Jeste. Bila je dve večerio sa Vladimirom, pa dve večeri sa Filipom. Filipove emocije su jasne. To trljanje sa Tomovićem, tu nema emocija, a ni ljubavi. To je klasična budalaština. Kakvo poštovanje zahteva to što prvo veče završe u krevetu - rekao je svoje mišljenje Đedović zbog čega je Miona bila besna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega ovoga i Filip Đukić je dobio priliku da se oglasi povodom ovoga, te je priznao da se srami zbog ovog postupka.

Koliko god glupo to zvučalo, nisam znao šta da joj kažem. Ne opravdavam sebe. Miona je 100% u pravu, ja sam ispao g*vno - rekao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Miona Jovanović

'