AKTUELNO

Sanja je otvorila oči svojoj devojci.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Naime, pravu buru je napravio razgovor Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore kada joj je plavuša otkrila da su je Natalija i Sani Ibraimov, kao i Gagi Đogani ogovarali, a povodom ovoga oglasili su se glavni akteri ove priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam to rekla, neću da kažem da nisam. Ali ja ne mogu konstantno da budem pozitivna. Ja to nisam rekla namerno i iz zle namere. Ja nju nisam ogovarala. Osećam se odvratno, provodile smo zajedno mnogo vremena. Ja Jovanu zaista nisam ogovarala - pravdala se Natalija.
Kako komentarišete to što ste osuđeni da ti, Sani i Gagi negativno utičete na Matoru, da je ona uz vas počela da ogovara druge ljude. Da je ona zbog vas postala negativna i depresivna - upitao je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević Nataliju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam negativna ni depresivna. Ona u početku nije bila depresivna, kada joj je nedostajala Sanja, ona mi je o tome pričala. Džaba da se ja pravdam ovde, ako je tako Sanja rekla, onda neka bude tako - rekla je Natalija.
Ja nemam običaj da povisim ton, malopre jesam jer mi je Matora dobar prijatelj. Meni je bilo krivo jer je Matora pred svima rekla kako je Natalija i ja sve vreme ogovaramo. Ako je tako Sanja rekla, ja neću da se nikome pravdam. Žao mi je što sam izgubio dobrog prijatelja. Nećemo se družiti - izjasnio se Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je u ovoj priči jedino ispravna Matora. Oni pričaju o prijateljima od 30 godina, a koji ovde dođe i naziva ga lopovom. Treba ih spustiti da se uguše u g*vnima - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Natalija Ibraimov

'