AKTUELNO

Pevač na detaljnim ispitivanjima.

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada, kako saznajemo, pevač ima zdravstvene probleme.

Kako naš izvor otkriva, Bora je zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove - otkriva naš dobro obavešteni izvor.

Kako bismo proverili ove navode pokušali smo da stupimo u kontakt sa Drljačom, međutim on nije odgovarao na pozive. S druge strane, njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić potvrdio je naša saznanja i za Pink.rs otkrio kako se Bora oseća.

Foto: Pink.rs

Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro! - rekao je Ojdanić za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: M.K. ; S. K.

#Bora Drljača

#Era Ojdanić

'