AKTUELNO

Priznala Ognjenu koliko joj je teško.

Voditelj Ognjen Amidžić je večeras obavio intervju i sa Tarom Simov, čiji je odnos sa Matejom Matijevićem naglo pukao. Tara je ispričala Ognjenu kako je došlo do toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja prihvata na sebe neke stvari koje se meni dešavaju, a nisu povezane sa njim. Sve je to zbog nekog nepoverenja da sam održala reč i šta sam obećala tati, a to je da ga ne obrukam. Oko toga sam vidno potresena danima. Mateja to prihvata na sebe. Plaši se. Odlučila sam danas i on se složio da je najbolje da ne komuniciramo više. On ispada loš, lažne nade i to... Ne vidim razlog da mu bilo ko puni glavu. Đedović mu je danas rekao da će sve to njemu da ide na dušu. Ja se vodim time da ne treba slušati druge ljude. Nadam se da više neću da imam stres što se tiče njega. Preko glave mi je i Mateje i Tare. Ja njega stvarno volim, ali u ovoj situaciji povređujem samo sebe i nikog više - istakla je Tara, pa nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da ako se nastavi taj pritisak, da će preskočiti ogradu. On sam sebi pravi pritisak. Plaši se da mi ne bude loše - nadovezala se Tara, pa ispričala Ognjenu koliko Mateji smeta to što nju povezuju sa Vladimirom Tomovićem:
Ja se krvnički borim, ispala sam paćenica koja njega moli. Između nas postoji strast. Sinoć kažem: "Kud puklo da puklo". Menja mišljenja, kao sa ženom. Kao da imam posla sa devojčicom u PMS-u. Malopre me je pitao da li želim da nastavimo prijateljstvo, vezu, ja sam mu rekla da ne želim ništa. Napravio je poređenje i rekao da je Mini lakše što se odvojila pet dana od Tomovića. Kako može da me poredi sa Minom? Tomović me u poslednjih par dana opterećuje sa nekom pričom. Ne znam, sve mi je pomešano. Što osećanja, što misli, što želje - ispričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'