AKTUELNO

Crnogorac istakao ko su bili njegovi favoriti sinoć.

Prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" je oborila sve rekorde i postavila velike standarde. Veliki šef je čestitao zadrugarima na postignutom uspehu, a oni su potom komentarisali nastupe i istakli ko je po njihovom mišljenju imao najgori, a ko najbolji nastup.

Vladimir Tomović je dao iscrpan komentar o nastupima svih zadrugara, a najveću prednost je dao nastupima grupa koje su činili Natalija, Sani i Jovana Tomić Matora, ali i Milan Petković, Bane Čolak i Bora Santana koji su dominirali na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je sinoć bila prelepa. Pomno sam pratio njen nastup. Ja se ne razumem u to da li je ona pevala ili ne, ali po mom mišljenju ona je bila fenomenalna. Miona, Mlađa i Filip, od njih sam očekivao mnogo. Tu se osetila strast i mogu da vam kažem da ste na velikim ekranima prelep par. Svi ste nas oduševili svojim nastupom. Sva trojica ste uradili pravi posao. Bora je sinoć bio besprekoran. Milan Petković, neću da komentarišem njegovo pevanje, on je jedan od pevača koji nije sujetan - hvalio je Tomović zadrugare, pa nastavio:
Gagi, Janjuš i Mina Vrbaški, ja tu ne mogu da budem objektivan. Janjuš je moj prijatelj. Scena voli njega, on voli scenu, pun je humora. Zasluženo ste pobedili od strane publike. Ti ćeš uvek imati duše za 10 pevača, tvoja duša je sinoć pobedila, a ne tvoje pevanje. Mina je sinoć bila najlepša - rekao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Vladimir Tomović

'