AKTUELNO

Ova poruka joj se nije dopala!

Popularna pevačica i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Kristina Kija Kockar sinoć se, pored Katarine Živković, Dragana Marinkovića Mace, Dejana Milićevića i Dragice Radosavljević Cakane, našla u stručnom žiriju prve ''Zadrugovizije'' u ovoj seozni.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kija je bila vrlo britka na jeziku tokom komentarisanja nastupa učesnika ''Zadruge 3'', a veliku pažnju izazvao je njen susret sa Gagijem Đoganijem, kojeg je u potpunosti ignorisala, kao i njen komentar upućen na račun pesme Anabele Bukve.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kiji je u jednom trenutku stigla poruka zbog koje na napravila čudan izraz lica, a oku našeg paparaca ovaj trenutak sa sinoćnje ''Zadrugovizije'' nije promakao!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kija je nakon toga odlučila da iskoristi prednju kameru svog telefona kako bi popravila sjaj na usnama, a da li je poruku dobila upravo od Anabele kojoj je uputila prozivke na račun pesme tokom komentarisanja nastupa Tare Simov, Mateje Matijevića i Stefana Kandića, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Kija je Tari, Mateji i Stefanu koji su se predstavili pesmom ''Beograd'' koju u originalu izvode Anabela i Elitni Odredi poručila da su ''kul kad prestane muzika'', aludirajući na pomenutu numeru.

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

#Paparaco

'