AKTUELNO

Pašovićevoj su zasemetale Đoganijeve reči.

Stanari Bele kuće ove noći odgovaraju na sva goruća pitanja koja potresaju Belu kuću. Predstavnici sedme sile su imali naredno pitanje za Gagija Đoganija, a ono se ticalo njegovog odnosa sa Erminom Pašović.

Kada je ušla Ermina nastala je prava zbrka. Ona tvrdi da ste vas dvoje samo prijatelji, ti kažeš da se tokom vašeg dopisivanja nešto promenilo, ti si rekao da si primetio da je to vaše dopisivanje preraslo u nešto ozbiljnije. Na osnovu čega si ti to zaključio? - glasilo je pitanje za Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju gledam kao sestru. Zavoleo sam je više nego prijatelja i mislim da je ona mene isto tako zavolela. Među nama ničega intimnog nije bilo. Bilo je samo prijateljstvo, samo kuckanje, podrška oko Lune i to je to. Prešli smo granicu kada je ona mene poljubila - rekao je Gagi.
Da li misliš da je Bane iskreno zaljubljen u Erminu - glasilo je pitanje za Gagija.
Ja mislim da on ništa ne oseća prema njoj, a ni ona prema njemu - odgovorio je on, a povodom ovoga se oglasila i Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šokirana sam, ako sam ja njemu prijatelj, onda bi on trebao da zna da su moje emocije prema Banetu iskrene. Ja sam ovde došla prvenstveno zbog Baneta, ispravila sam se sinoć - rekla je Pašovićeva.
Ermina je ovde došla i napravila malo zbrku. Mi smo prijatelji, žao mi je što je došlo do ovoga. Voleo bih da ona i ja u skorije vreme porazgovaramo, ako treba i Bane da razgovara sa nama - istakao je za kraj Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'