AKTUELNO

Sve je odlučila da demantuje!

Nedavno je u najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima "Zadruga", ušla Ermina Pašović koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Osim što se svađala sa Ivanom Krunić zbog Baneta Čolaka, Ermina je proteklih dana pričala i o sestri Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Naime, Ermina je u tim prilikama čak i prozivala sestru ovog zadrugara, pa je Nađa Đogani odlučila da se oglasi na društvenoj mreži Instagram. Gagijeva sestra odlučila je da demantuje sve ono što je Ermina pričala pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Želela bih da se ovim putem obratim prvenstveno ljudima koji podržavaju mog brata Gagija… Nova učesnica u rijalitiju Ermina Pašović je u proteklih nekoliko dana iznela gomilu neistina, time direktno pominjući moje ime i ime moje porodice. Želim da se ogradim od svega što je i rekla i da demantujem sve. Ona je Gagiju drugarica/poznanica sa Fejsbuka. Nije dugogodišnji prijatelj, niti njega niti naše porodice. Koliko je meni poznato, fan je. Nije „organizovala“ njegov rođendan, nije se sa mnom „čula telefonom“ skoro svakodnevno, nije poklonila „80 posto“ stvari od rođendanskih poklona i svakako je nisam ja poslala u rijaliti da Gagiju „pomaže“. Želim da istaknem da, s obzirom na to da se na mene poziva skoro svakodnevno, ja sa dotičnom Erminom nemam nikakve bliske veze. Hvala, Nađa Đogani – navela je Gagijeva sestra na Instagramu.

Foto: Instagram.com/nadja2616

Autor: S.K.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'