AKTUELNO

Ispunila joj se velika želja.

Domaća javnost već uveliko spekuliše o svadbi decenije, kako su je mnogi nazvali, koja će se dogoditi 24. novembra, kada će na ludi kamen stati sin naše najveće folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić.

Mnogobrojne goste, prijatelje i rodbinu porodica Ražnatović i Rodić zabavljaće mlada pevačica Aleksandra Mladenović, koja ne krije svoje uzbuđenje pred ovu svadbu.

Iskrena da budem nisam očekivala taj poziv, naravno svako je to priželjkivao i to je velika čast i zadovoljstvo. Zaista sam oduševljena, srećna i počastvovana da ja budem pevačica na njihovoj svadbi. Ceca mi je ukazala to poverenje i zaista sam srećna - rekla je Aleksandra.

Ona je otkrila da ju je Ceca lično kontaktirala i angažovala da peva na svadbi njenog naslednika, što joj mnogo znači.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Ceca me je zvala, jako sam srećna što mi je ukazala to poverenje, posebno kad je neko vaš uzor od malih nogu i on vas pozove, tako da mi je velika čast i zadovoljstvo - navela je pevačica.

Aleksandra je otkrila i koju pesmu će posvetiti srećnim mladencima, koji inače uskoro treba da postanu i roditelji.

Poseban, posvetiću im moju pesmu Poseban - rekla je ponosno pevačica, a zatim istakla da budući mladenci nemaju posebnih muzičkih želja i da joj nisu još dostavili listu pesama koje žele da ona peva:

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Ne, nema nikakvih specijalnih želja. Oni su skroz normalna porodica tako da mislim da samo treba da bude živo i veselo i sve će biti u redu - navela je Mladenovićeva.

Kompletan intervju sa mladom pevačicom pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Aleksandra Mladenović

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'