AKTUELNO

Nije želela da živi na dve adrese!

Glumica Mirka Vasiljević sa troje dece i mnogo kofera preselila se iz Beograda na Kipar kod supruga, doskorašnjeg kapitena Crvene zvezde Vujadina Savića koji je sredinom leta potpisao trogodišnji ugovor sa klubom Apoel iz Nikozije.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Od trenutka kad je odlučio da karijeru nastavi u dresu kiparskog šampiona, Vujadin je znao da će mu se Mirka sa njihovo troje dece, Andrejem, Adrijanom i Mihajlom pridružiti čim bude našao stan ili kuću po njihovoj meri u prestonici Kipra. Mirka je ispričala da se njena petočlana porodica skućila i da su za decu našli najbolju školu i vrtić.

- Grad je divan, koliko sam stigla da vidim, a vreme je prelepo 33, 34 stepena tako da je uz lepo vreme i energija jaka i pozitivna. U mojoj glavi smo negde na početku leta zbog sunčanog vremena iako je jesen u toku. Drugačije se doživljavaju strane zemlje kad si turista, a drugačije kad određeno vreme ostaješ da živiš tu jer boraviš u stanu ili kući, a ne u hotelu. Radimo iste stvari kao u Beogradu: idemo u nabavku, idemo u bioskop, kuvamo, igramo se po parkićima i sve ostalo što čini svakodnevicu. Preko poznanika iz Beograda povezali smo se sa našim ljudima ovde i oni su nam pokazali šta gde imamo, najbolja mesta, lepe parkove, muzeje, restorane i sve ostalo. Pronašli smo i najbolju opciju za školovanje dece - otkrila je Mirka.

Foto: Instagram

Budući da od početka veze Mirka prati Vujadina dok igra za strane klubove i živeli su u Francuskoj, Nemačkoj, Moldaviji i Engleskoj, ona ume da svoj poslovni kalendar uskladi sa porodičnim obavezama.

- Vujadin i ja smo zajedno od naše 19. godine i već imam iskustva sa životom na dve adrese. Karijeru neću prekinuti jer sam u punoj glumačkoj snazi i posao planiram tako da porodica ne trpi, što mi je najbitnije. Imam veliku sreću da se bavim poslom koji me u potpunosti ispunjava i koji me čini srećnom, a takva sam potrebna svojoj porodici. Gluma mi pruža mogućnost da radim u onoj meri koja me ne bi dovela u situaciju da zapostavim svoju ulogu majke i žene. Trenutno je pozorište najprihvatljivije za mene, kao i manje uloge u TV projektima, zato što velike uloge podrazumevaju višemesečno celodnevno angažovanje. Ovako, sa svojom ekipom unapred napravim plan za predstave koje igram i organizujem porodicu i čuvanje dece tako da se moje odsustvo skoro i ne primeti. U novembru i decembru ćemo imati po četiri izvođenja, a sve ostalo vreme ja ću se baviti porodicom i decom - istakla je Mirka.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Autor: Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

'