AKTUELNO

Otvorila dušu i priznala sve.

Nataša Bekvalac nedavno se i zvanično razvela od svog trećeg supruga Luke Lazukića sa kojim je u braku dobila ćerkicu Katju. U aprilu ove godine Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne kazne zbog lakših telesnih povreda koje je naneo Bekvalčevoj samo četiri meseca nakon porođaja.

Foto: Pink.rs, E-stock

Pevačica je sada prvi put progovorila o teškom periodu koji je prošla.

- Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao. Trpela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo. Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sam samopouzdanje i bila odsečena od porodice i prijatelja... Ostala sam sama - rekla je Nataša i dodala:

- On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim. Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - iskrena je bila pevačica.

Foto: Kobra

Ipak, na samom kraju, ona je priznala da su deca u celoj priči najbitnija.

- Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja - zaključila je Nataša.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'